ValueJet Hybrid 1638 Yüksek hızlı Eko Solvent baskı makinası

Derecelendirilmiş Çift DX-7 yeni nesil baskı kafası

Aynı anda yüksek hızlı ve yüksek kaliteli baskı uygulamaları

Saatte 48 M2 baskı hızı

İç ve dış mekan görsellerine uygun - 3 yıla kadar dış mekan dayanıklılığı

Tabela ve reklam sektörünü hedef alan yüksek hızlı ve yüksek kaliteli ValueJet VJ-1638, tabelacılara ve yüksek adetli baskı üretimi yapan kurumsal firmalara odaklanmıştır. ValueJet VJ-1638, afiş, tabela, ışıklı tabela, pano, poster, POS görsel, araç kaplama gibi uzun vadede dayanıklı dış mekan uygulamaların yanında yüksek kaliteli iç mekan uygulamalar içinde uygun bir çözümdür.

Derecelendirilmiş çift DX-7 yeni nesil 1440 nozzle piezo baskı kafaları ile 48 M2/Saat hızlara ulaşabilmektedir. Ödüllü Mutoh İ2 Akıllı İç İçe Baskı Teknoloji ile uygulamalarınız daha önce olmadığı kadar net ve kaliteli. Güvenilir Mutoh Eko ultra mürekkep sistemi ile en kaliteli baskıları en uygun maliyetle üretmek artık mümkün. Eko ultra mürekkepler, zararlı VOC (kimyasal partiküller) salınımı olmadığı için güçlü bir havalandırmaya ihtiyaç duymadan ofis ortamında bile rahatlıkla kullanılabilir.

Opsiyonel Mutoh Dökme Boya Sistemi (BIS) ile maliyeti düşük, yüksek kaliteli ve yüksek hızlı uygulamalar ile verimliliğiniz artık en üst seviyede.

Mutoh ValueJet VJ-1638 dijital baskı makinesi ile ilgili broşür ve teknik bilgilere DOWNLOADS bölümünden ulaşabilirsiniz.

bize ulaşın !

Tel : 0224 256 6007 / 6008
Fax : 0224 256 60 48
E-mail : info@digiformreklam.com
Adres : Sakarya Mh. Alper Sk. No:11 Osmangazi/BURSA